FI*Harmuan| Etusivu | Kissala | Venäjänsininen | Kissat | Pennut | Ajankohtaista | Galleria | Yhteystiedot | Linkit |SP, GIC FIN*Saraitshikin Kay Kamila, JW DSM DVM "Kehrä"
Venäjänsininen, kastraattinaaras

Sanonnan mukaan nimi on enne ja näin on ainakin tässä tapauksessa: Kehrä tarkoittaa rukin vauhtipyörää ja vielä 12-vuotiaanakin tästä kissasta löytyy vauhtia. Kehrä on hyvin sosiaalinen ja älykäs kissa - suuri kissapersoona, jollaisia kohtaa vain harvoin.

Kehrä on kissalan kantaemo ja valtaosa Harmuan-kissoista on Kehrän jälkeläisiä alenevissa polvissa.
Sukutaulu - Pedigree
 

IC FI*Harmuan Aloisia Allegra "Petunia"
Venäjänsininen, naaras

Kehrän tyttärentyttärentyttärentytär Petunia on melkoinen vauhtipakkaus ja keksii keinot pitää itsensä viihdytettynä silloinkin, kun kukaan muu ei jaksa leikkiä. Petunia on perheen nuorimman ihmisjäsenen, Iiriksen oma kissa ja molemmat löytää iltaisin nukkumasta samalta tyynyltä. 

Sukutaulu - Pedigree
 

SP Oralee Hidalgo DSM, "Hidalgo, iso-Hoo"
Ruskeatäplikäs itämainen lyhytkarva, kastraattiuros

Hidalgo on perheen Äijä, isokokoinen ja lempeääkin lempeämpi herrasmies. Hidalgo rakastaa ihmisiä ja ruokaa - ja erityisesti ihmisten ruokaa. Hoolla on lehmän hermot, kanan aivot ja norsun ketteryys, mutta siitä huolimatta, tai ehkä juuri siksi, se on mitä ihanin perheenjäsen, jota ei voi olla rakastamatta.FI*Keskimaan She's an Einstein, "Ulpu, Pulpukka"
Ruskeatäplikäs itämainen lyhytkarva, kastraattinaaras

Tättähäärä ja suuri leluhiirten metsästäjä. Myös Pulpunaattori rakastaa ruokaa - ja Hidalgon leikkimielistä kiusaamista. Ulpu rakastaa käydä näyttelyissä, mutta koska Ulpulle maistuu ruoka niin hyvin, on missimittojen ylläpitäminen kovin haastavaa.


Harmuan-kissalan sijoituskissat


S*Sirius Moonlight and Roses, "Rose"
Venäjänsininen, naaras
Rose asuu Keravalla Minskun perheessä kolmen venäjänsinisen (Harmuan Belle Bärlein, Saraitshikin Extraordinary & Everest) kaverina. Rosen ensimmäinen pentue on suunniteilla vuodelle 2019


FI*Harmuan Luna Lellukka, "Luna"
Venäjänsininen, naaras

Luna asuu Maijan perheessä Espossa Namu-venäjänsinisen ja Aku-maatiaisen kaverina. Maijan luona pennut tottuvat lapsiin ja ison perheen elämään.
 

Yuki Gilraen*PL, "Teppo"
Venäjänsininen, uros

Harmuan-kissalan ehta kolli, Teppo, on Puolasta pentuna Suomeen muuttanut komistus. Teppo asuu veljensä Yurin kanssa Pekan luona Vantaalla.


 Kehrä                                              (kuva: Jan Nyström)

Petunia & Hidalgo 


Hidalgo   (kuva: Tessa)

 


Rose  (kuva: Tessa)


Luna